Стопкадри бТВЖурналистът Едуард Папазян се върна към спомени с главния

...
Стопкадри бТВЖурналистът Едуард Папазян се върна към спомени с главния
Коментари Харесай

Журналист: Когато назначиха Борислав Зюмбюлев, падна американска ракета в Горна баня

Стопкадри бТВ

Журналистът Едуард Папазян се върна към мемоари с основния редактор на „ 24 часа “ Борислав Зюмбюлев, който през днешния ден умря на 55 години.

Първия ден, когато го назначиха, той тогава беше специфичен сътрудник към момента, след това стана първи заместник-главен редактор, а по-късно основен редактор, падна една американска ракета в Горна баня. Спомням си го доста ясно, тъй като седяхме долу в кафенето на редакцията късно вечерта, призна в „ Пресечна точка “ Папазян.



Той беше индивидът, който дружно с нашия издател Венелина Гочева, съумя да реалокира вестника от аналоговия в цифровия свят, т.е. той имаше напредничави хрумвания. Понеже тук е Илхан Андай, с който се познаваме от над 30 години, той си разреши да докара един човек от Кърджали с подобен статут и да го направи началник на софийското издание на „ 24 часа “, добави Папазян.

Значи си визиите какъв брой е мислил нерационално и изобщо напредничаво. Така че Борислав беше един прелестен човек, прелестен сътрудник, прелестен шеф, прелестен брачен партньор и прелестен татко, съобщи още по Нова Тв Еди Папазян.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР