Стопкадри бТВИзгонената от Алек в Ергенът“ Кристина Добрева направи брутален

...
Стопкадри бТВИзгонената от Алек в Ергенът“ Кристина Добрева направи брутален
Коментари Харесай

Изгонена от Ергена срази двете сестри след лъжата

Стопкадри бТВ

Изгонената от Алек в „ Ергенът “ Кристина Добрева направи жесток коментар за грозната лъжа на Памела и Габриела, които до нощес криеха, че са сестри.

Преди това обаче тя изясни за какво Алек не уточни вратата на нито една от двете, откакто научи за родствената им връзка.



За Алек това бе шокова обстановка и почувства дискомфорт. Трябва му повече време да реши тъкмо отсега нататък по какъв начин желае да раздвижи нещата, защото не може внезапно да ти се сервира: Ох, тези двете са сестри, и ти да изгониш едната или другата. Просто беше съкрушен в този миг, съобщи в „ Преди обед “ Кристина.



Тя призна, че също има сестра, само че двете в никакъв случай не биха постъпили като Памела и Габриела, и с думите си след това ясно сподели, че не утвърждава държанието на двете сестри в сантименталното риалити.

Две сестри схващат себе си по метода, по който никой различен не може да ги разбере. Моята сестра ми е оказвала поддръжка отдалечено, откакто тя не е влизала с мен в предаването. Аз знам какъв брой обичам моята сестра и не мога да си показва да бъда сложена в обстановка, в която аз и тя да се борим за сърцето на някакъв мъж, съобщи Кристина.

Между двете за мен не би трябвало да има конкуренция в живота в такава обстановка, и ти в подобен миг даже не знаеш това по какъв начин може да се развие отсега нататък. Ако имаш потребност от поддръжка, за мен персонално тази поддръжка постоянно може да се оказва отдалечено. Сестрите са доста свързани в сърцето и в душата, и те нямат потребност да бъдат физически една до друга, добави тя.



Разбирам, че Памела може би е имала потребност някой да й държи ръката вътре в къщата, само че аз знам какво е да съм надалеч от сестра ми, защото съм живяла в чужбина. Ние обаче постоянно сме намирали метод да бъдем поддръжка една за друга и в никакъв случай не съм сложила сестра ми в обстановка, в която би трябвало да се съпернича с нея за нещо, сподели още по бТВ Кристина.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР