Стопкадри бТВДнешното издание на Денсинг старс“ бе по-специално за чаровната

...
Стопкадри бТВДнешното издание на Денсинг старс“ бе по-специално за чаровната
Коментари Харесай

Натали Трифонова се върна към болезнен спомен и се разплака в Денсинг старс

Стопкадри бТВ

Днешното издание на „ Денсинг старс “ бе по-специално за чаровната синоптичка Натали Трифонова.

Тя призна, че посвещава танца на майка си и разкри кой е най-специалния й мъж в живота.

Всички ние посвещаваме танците си на най-любимите си хора и тази седмица аз желая да посветя танца на най-специалния човек в моя живот, сподели по бТВ Натали.



Човек, който моя сътрудник Димитър към този момент познава, и това е майка ми. Тя е целият ми свят, майка ми е най-важния човек, майка ми е индивидът, който ме научи на обич. Майка ми е индивидът, който ме направи мощното момиче, което съм, добави тя.

Майко, ти си всичко за мен и ще танцуваме за теб, и ще се разкажем една доста, доста красива история с Димитър с този танц. История, която е за Ачи, моя дядо, който е татко на мама, и който за жалост към този момент не е измежду нас. Дядо ми беше най-специалната мъжка фигура в моя живот. Майка ми имаше доста мощна връзка с него. Беше доста сложен миг от нейния живот, когато тя го загуби, и по тази причина взех решение, че той по някакъв метод би трябвало да участва в този танц, сподели още в танцувалното шоу Натали.

След като тя и Димитър се оправиха безупречно на сцената, Натали се разплака от неспокойствие. Сълзи бликнаха и по очите на нейната майка Ванина, която й благодари, и на водещата Алекс Раева.





Натали не скри, че това е бил доста прочувствен и въодушевяващ миг за нея и се надява, че е докоснала душите на всички.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР