Стопкадри бТВДеси Стоянова поиска да разбере от Виктор Калев в

...
Стопкадри бТВДеси Стоянова поиска да разбере от Виктор Калев в
Коментари Харесай

Вече не излизам: Виктор Калев разкри огромна промяна в живота си пред Деси Стоянова

Стопкадри бТВ

Деси Стоянова изиска да разбере от Виктор Калев в днешното издание на „ Преди обед “ по какъв начин се оправя с известността си на обществено място.

Водещата попита артиста, откакто е 200 % различим, значи ли, че персоналното му пространство е лимитирано до места, които са затворени, защото сега, в който излезе през вратата, към този момент всички го познават.



Не знам по какъв начин да ви кажа, само че с времето може би човек си трансформира и метода на държание, метода на другарство с хората.

Въпреки че аз го нямам го това, може би тъй като не излизам, призна по бТВ Калев.

Не вървя чак толкоз на такива събития, където да участвам на доста приказки и доста интелектуални диалози. Аз това към този момент си го икономисвам, тъй като аз нуждая се да изляза и да съм на 100 % пред хората, които са си купили билети и са пристигнали на моето зрелище, добави той.



Даже желая да употребявам опцията да благодаря на всеки един, който ми идва на представлението, за отделеното време, за отделените средства, които в днешно време за никой не е елементарно, съобщи още Виктор.

Това е по-важно, там да съм себе си, да съм откровен. Другата част от живота на индивида към този момент не ме вълнува толкоз. Присъствал съм на доста купони и съм минал по тоя път, само че някак си към този момент не е моя и не ми е забавно. Предпочитам да се запазвам и да се вардя за други неща и за моите си хора, добави Виктор Калев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР