Стопкадри бТВПродължаваме да растем, ще станем втора и първа политическа

...
Стопкадри бТВПродължаваме да растем, ще станем втора и първа политическа
Коментари Харесай

Костадинов: Възраждане ще бъде първа политическа сила. И Рим не е изграден за един ден

Стопкадри бТВ

„ Продължаваме да растем, ще станем втора и първа политическа мощ. И Рим не е бил издигнат за един ден. Това ще стане с поредност, непреклонност и съблюдаване на поетите задължения ", увери феновете на БТВ Костадин Костадинов. 

Лидерът на „ Възраждане “ засипа с рецензии държавното управление.

Според Костадин Костадинов всеки ден от ръководството на този кабинет води до националния бедствия и той за следващ път удостовери, че ще изискат оставката му.

Буквално при започване на работата на втория полусезон от този политически спектакъл, на който сме очевидци, станахме за жалост очевидци на покруса и на един народен печал. Но всеки ден, в който ръководи това държавното управление, е ден на народен печал, сподели в „ Лице в лице “ Костадинов.

То не е отговорно за потопа, естествено, дъжд постоянно е имало и ще има, както споделя умно министър председателят Денков, министър-председателят Денков. Но казусът е, че факторите, поради които такива потопи се случват и ще продължава да случват, не са отстранени, добави той по бТВ.



Костадинов посочи, че това преди всичко са огромните сечи, които са в цялата страна, а на второ място противозаконното строителство и още доста други фактори.

Те водят до това, че всеки по-голям дъжд ни кара да изтръпваме дали няма да се получи следващото наводняване и се молим, и се кръстим да няма човешки жертви. В Народното събрание попитах Денков за това, само че несъмнено, той не отговори и даже не пожела да огледа картата на сечищата в Странджа и за какво не са подхванали дейности за прекъсването на тази сеч. Защото тук не приказваме за противозаконна сеч, приказваме за законна сеч, тъй като това е огромният проблем в нашата страна сега, продължи Костадинов.

Денков си замълча и не отговори. Не единствено обаче, че не се прави нищо, с цел да се спре раздаването на разрешителни на кг за градежи по Черноморието, само че се издават нови и нови, и в това число от хора, които претендират, че надали не за тях това е съществена политическа платформа, каквито са ръководещите от групировката „ ПП-ДБ “, разяснява Костадинов.

Управляващите нямат директна виновност в съответния случай, само че имат косвена виновност. Още повече, в това държавно управление взе участие ГЕРБ, взе участие Движение за права и свободи, които са пък главните виновници за сечищата и за противозаконното застрояване в България през последните повече от 15 години. В последна сметка да не забравяме, че вътре в това държавно управление има партии, и това че сега примерно на челото стои един човек, който е от време на време вкарван в разнообразни служебния държавни управления, а неотдавна е министър-председател, не значи нищо. Той е представител на групировка, която има своите корени обратно във времето, още в 90-те години. В последна сметка в Политическа партия взе участие ДСБ, която е основана преди десетилетия и има хора които са били в предходни държавни управления, съобщи Костадинов.

Имаме ГЕРБ, имаме Движение за права и свободи, тъй че дано да не гледаме на това държавно управление като на нещо, което се е появило през вчерашния ден. Политиката на това държавно управление на процедура повтаря и продължава политиките на всички останали държавни управления през последните 30 години, които имат една-единствена цела. Тя е да доунищожават естествените запаси на България и да ги разграбват, добави Костадин Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР