Стопкадър УНИАНРуските власти предприеха крайни мерки спрямо консул.ФСБ задържа японския

...
Стопкадър УНИАНРуските власти предприеха крайни мерки спрямо консул.ФСБ задържа японския
Коментари Харесай

Русия арестува японския консул за шпионаж

Стопкадър УНИАН

Руските управляващи започнаха крайни ограничения по отношение на консул.

ФСБ задържа японския консул Мотоки Тацунори във Владивосток поради съмнения в шпионаж. Консулът е разгласен за личност нон грата.

РИА Новости оповестява, че Тацунори " е бил заловен на мястото на престъплението, до момента в който е получавал секретна информация против пари ". Данните се отнасят до ``сътрудничеството на Русия с една от страните от Азиатско-тихоокеанския район, глобите и тяхното влияние върху Приморския край``.

По-рано денем Япония  разшири глобите против Русия, като забрани износа на артикули, свързани с химически оръжия.  ``Япония е надълбоко загрижена относно евентуалното използване на нуклеарни оръжия``, каза главният секретар на японското правителство Хирокадзу Мацуно. Към листата със наказания са добавени 21 съветски научни лаборатории, които биха послужии като последна цел на износа на материали, нужни за основаване на химически оръжия. Мацуно добави, че Япония ще продължи да работи с интернационалната общност в поддръжка на Украйна и санкциониране на Русия, написа segabg.com.

По време на Общото заседание на Организация на обединените нации предходната седмица японският министър-председател Кишида Фумио употребява платформата, с цел да разкритикува още веднъж Русия за ``заплахата с потреблението на нуклеарни оръжия``.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР