Стопкадър Нова ТвСвидетел на трагедията в Белград, при която 13-годишният

...
Стопкадър Нова ТвСвидетел на трагедията в Белград, при която 13-годишният
Коментари Харесай

Лекарите се борят за живота на момче, пострадало при трагедията в Белград

Стопкадър Нова Тв

Свидетел на нещастието в Белград, при която 13-годишният Коста Кецманович откри пукотевица в учебно заведение и умъртви девет ученика, описа какво се е случило.

“Чух като че ли, че гръмна пиратка и няма от какво да се тормозя. След това обаче видях по какъв начин защитата пада на пода и мислех, че са го простреляли. Слязох долу, тичах и споделих на учителката по физическо, че горе се стреля. Всички дружно се скрихме и чакахме, чуваха се изстрели “, описа момиче от учебното заведение.

„ Не можете да си визиите какво е видяла - по какъв начин човек пада, по какъв начин стрелят по него, избягала е, само че е мислела, че момчето с револвера ще хукне след нея. Тя е в потрес, не съумя да опише какво е станало “, добави учителка.



От болничното заведение оповестиха, че след кървавата пукотевица са ранени още шест деца и учителка.



„ Едно от децата е с тежки мозъчни увреждания, има заплаха за живота му и сега е в интензивното поделение в доста тежко положение. Беше докарано в тежко положение, първо беше в реанимация, а незабавно по-късно го взехме на интервенция. Раните му са в региона на врата и гърдите. Друго дете беше признато с огнестрелни рани под коляното, измежду ранените има и момиче, сдобило се срани на стомаха и двете ръце. Хоспитализираната учителка е с огнестрелни рани в региона на корема и двете длани “, сподели доктор от болничното заведение, представен от Нова Тв.



Пред учебното заведение жители не престават да оставят цветя и да палят свещи, а управляващите в Сърби разгласи тридневен печал.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР