Стопкадър Нова ТвСитуацията е много непредвидимо, защото не знаем още

...
Стопкадър Нова ТвСитуацията е много непредвидимо, защото не знаем още
Коментари Харесай

Експерт: Лукойл печели 88 стотинки на литър

Стопкадър Нова Тв

Ситуацията е доста непредвидимо, тъй като не знаем още каква ще е действителната реакция на пазарите към тавана за съветския петрол и дали налагането на ембаргото, дали то ще дейно. Всъщност една от хипотезите е, че точно поради налагането на таван на цените на вноса на съветски нефт, най-вероятно ще има ответна реакция от страна на Русия, точно тя да не те откаже да търгува с клиенти, които по този начин постанова този таван или се преценява с тези претенции. Тогава по-скоро реакцията на търговците ще е да покачат цената на суровия петрол, а оттова и на горивата. Реално нямаме визия какво се случва, към момента е рано, в понеделник се увеличи цената на суровия нефт, по-късно се успокои, като че ли нещата си отиват почти в предстоящата посока. Именно това че Европейският съюз и страните от Г-7 институционализират към този момент съществуващата отстъпка, която получаваме от всички клиенти на съветските филми.

Така по Нова Тв Мартин Владимиров, енергиен специалист от Центъра за проучване на демокрацията, разяснява цените на горивата.

Една частна компания у нас печели близо 88 стотинки на литър. Лукойл ще генерира 3 милиарда и половина $ пераб, които няма да бъдат обложени, защото компанията продава посредством швейцарско сдружение. Тя ще продава до 5 март, когато влиза в действие възбрана за пласиране на гориво, наложена от нашето държавно управление, добави Владимиров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР