Стопкадър Нова ТвРумен Драганов коментира изявленията на политици за изборите.Асен

...
Стопкадър Нова ТвРумен Драганов коментира изявленията на политици за изборите.Асен
Коментари Харесай

Румен Драганов: Смешно е да гледаме играчи да обясняват как ще спечелят изборите

Стопкадър Нова Тв

Румен Драганов разяснява изказванията на политици за изборите.

Асен Василев разгласи, че на втори тур локалните структури ще решат дали да поддържат претендента на ГЕРБ за кмет, а Бойко Борисов отвърна: Ако не поддържат ГЕРБ, кого ще поддържат? Българска социалистическа партия или „ Възраждане “? И като го създадат, каква поддръжка могат да чакат в Народното събрание.

Мисля, че първо доста добре знаят какво приказват. Второ, да не би някой да мисли, че ще би трябвало сглобка или все едно. Не, няма да има, това напълно други неща. Значи господин Василев не споделя такива неща, че няма да поддържа ГЕРБ, той сподели, че просто дават указания и е безусловно прав. На мен някой ще ми даде ли указания за кого да гласоподавам. Местните структури ще решат, това си самостоятелни решения, сподели в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Драганов.

Разбира се, господин Борисов като извънредно доста добър състезател, аз изпитвам огромно наслаждение да го виждам, той пък вмъква някакви думи, че той е бил бил споделил, че няма да поддържат ГЕРБ, което не го е споделил Василев, не е споделил такова нещо. Това са играчи, тъкмо по този начин, до момента в който чоплиме нещо, ядем с крачета върху табуретката и гледаме по какъв начин се потят по тв приемника или се борят за кметове, и един на различен си изясняват по какъв начин ще завоюват изборите, което е смях нали, добави туристическият необут.

Но общо взето добре се държат, по този начин като развлечение. Мога да кажа, добре, момчетата, продължавайте нататък, говорете си тези неща, не ни интересува. Защото общо взето хората към този момент станаха много прагматични, ние виждаме претендентите за кметове. Те по какъв неестествен метод от време на време стартират да приказват, да подценяват публиката, приказваме за действителни неща, сподели още Драганов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР