Стопкадър Нова ТвРодителите на загиналата на пътя в Шумен 22-годишна

...
Стопкадър Нова ТвРодителите на загиналата на пътя в Шумен 22-годишна
Коментари Харесай

Майката на прегазената на пътя Светомира: Майки, учете момчетата си да понасят по-мъжки грешките си

Стопкадър Нова Тв

Родителите на починалата на пътя в Шумен 22-годишна студентка Светомира направиха коментар, откакто 18-годишният лидер, който аргументи гибелта й, бе пуснат под домакински арест.

По метода, по който се развиваха събитията, ние имахме такава вътрешна вътрешен глас в самите себе си, че ще се случи по този начин с лидера. Говоря, че като семейство някаква по-различна посока на самото следствие от страна на институциите не чакахме. Сега имаме вяра и продължаваме да имаме вяра, че нещата биха могли да се трансформират в по-различна посока. Ние сме за справедливостта, за всичко спокойно, което може да бъде като всекидневие, освен за нас, приказвам по принцип за самите хора и още веднъж наблягам, имаме вяра на институциите и чакаме от тях съответна реакция. Очакваме всеки да си получи заслуженото, по отношение на закона. Ние като семейство желаеме да живеем умерено, бе хора, разберете го това нещо. Искаме да си получи справедливостта този, който е предизвикал гибелта на нашето дете, с цел да живеем умерено. Искаме да живеем умерено, това ни е единствената концепция, сподели за Нова Тн Анатолий Станчев, бащата на Светомира.

Нейната майка пък добави: В Шумен се приказват разнообразни неща. Винаги има хора, които не са съгласни с едната гледна. За мен е значимо, че човек, когато сгреши, би трябвало да си носи отговорност за грешките и би трябвало да има правдивост по този метод. Майки, учете децата си, момчетата, които са в къщите Ви, просто да си понасят по-мъжки постъпките, които са направили. Не може да продължава повече по този начин.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР