Стопкадър Нова ТвПолитикът и бивш здравен министър Петър Москов коментира

...
Стопкадър Нова ТвПолитикът и бивш здравен министър Петър Москов коментира
Коментари Харесай

Москов: Този бюджет е социализъм с човешко лице

Стопкадър Нова Тв

Политикът и някогашен здравен министър Петър Москов разяснява днешната лидерска среща сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.  

„ Това, което се случи през днешния ден, беше възпитания роман за това, че никоя страна не може да упрекна другата, за това че е счупил договарянията. Но и тези договаряния не са мръднали нито на йод, това е диагнозата ми лекарска и политическа за днешния ден. Просто едно възпитано чуване на всъщност противоречащи си тези, по този начин видимо единодушие. Не може да кажем обаче: той е неприятният, поради него не е станало, това следва “, сподели Москов в „ Пресечна точка “ по Нова Тв.

 „ Иначе огромната вест е, че обществено от тези две политически обединения споделиха, че те безусловно са се разбрали за параметрите на бюджета. Аз пък да ви кажа, че като човек, който е правил обединения и е взел участие в договаряния за колиция, в случай че две партии се схванат за параметрите на бюджета, това значи, че те нямат основни разлики и политически. Може да има в детайлите, само че основни политически разлики те нямат. Оттам нататък разликите може да бъдат морални, естетически и някакви други, само че не и не и политически “, добави Москов.

„ Аз не одобрявам съгласие към това в идващия бюджет още веднъж да има над милиард на месец помощи за бизнеса от нашите налози. Аз мисля, че те би трябвало да създадат друго, и го споделих. Това е е социализъм с някакво човешко лице, не мисля, че би трябвало да има бюджет, който би трябвало да продължава да поддържа левите зелени политики. Не мисля, че би трябвало да има бюджет, който да финансира лъжите на политиците, че може да има нарастване на приходи.  Съжалявам, това не е бюджет който трансформира политиката на страната, само че е бюджет, за който левите партии в Народното събрание могат да се схванат “, сподели още Москов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР