Стопкадър Нова ТвПарламентът започва да заприличва като в детската градина,

...
Стопкадър Нова ТвПарламентът започва да заприличва като в детската градина,
Коментари Харесай

Стефан Рядков: Занимават се с бюлетините, а помощта за 50 хиляди хора е само 300 лева

Стопкадър Нова Тв

Парламентът стартира да замязва като в детската градина, дай ми парцалките, на ти кукличките, и тука, както сподели господин Петков, в случай че мине бюлетината, няма да има държавно управление в тяхната страна. Какво е туй лаене като на площада. Ако не играеш примерно на моята с моите играчки, няма да играеш, и едно непрестанно каране, а никой не мисли за елементарния жител, че идва тежка зима. С този популизъм, с помощта от 300 лв. на 50 хиляди нуждаещи се хора, какво е това, тези пари няма да му стигнат, тези 300 лв., нито за ток, нито за отопление нито за храна, нито за нищо.

Това сподели в „ Пресечна точка “ по Нова Тв артистът Стефан Рядков по отношение на решението на депутатите да върнат хартиената бюлетина за гласоподаване на избори.

Хванали сме се за бюлетините и всичко това ми наподобява на една предизборна акция преди изключителните или кметските избори. Може би желаят, както виждам, че смесено ще бъде, да се управлява локалната власт на кметските избори и по-късно да се завоюват, в случай че има парламентарни изключителни, добави Рядков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР