Стопкадър Нова ТвНови сигнали са подадени за измами с обещания

...
Стопкадър Нова ТвНови сигнали са подадени за измами с обещания
Коментари Харесай

Нови сигнали за измами с обещания за ремонти на покриви

Стопкадър Нова Тв

Нови сигнали са подадени за измами с обещания за поправки на покриви.

Два от тях са потвърдени, а по третия още се работи, разгласи журналистът Вероника Димитрова по Нова Тв.

Много хора ми писаха, че са били излъгани. Единия случай е със семейство от Варна, което е дали сумата от 32 800 лв. за ремонт, който по този начин и не е изработен. Изнудвали са ги и заплашвали, оставили са факла в двора на къщата да дават още пари, че ще я възпламенят, както беше с тези 42 хиляди със семейсто в Генерал Кантарджиево. Димитър Димитров е заплашвал и други семейства, само че те са се разминали с дребни суми и са изгонили въпросните майстори, сподели по Нова Тв Димитрова.

Последната разкри още, че възрастен човек, който е живеел в село до Шабла и неотдавна е умрял, е дал безусловно 60 хиляди лв..

Близките му схващат след това по какъв начин са го карали отново до банка, с цел да тегли. Той си е взел рентата и всички спестявания, и най-после в действителност е останал с 23 лв. и е нямал какво да яде. Ходил е да  иска дребни суми пари, с цел да има какво да яде, добави журналистът.

Тук има подозрения, че върху него е упражнявано принуждение, защото дъщерята на въпросния човек сподели, че е имал голяма синина на ръката и не желал да каже от какво. Но там тормозът е бил доста сериозен, имало е и физическо принуждение, с изключение на психическото, сподели още Вероника Димитрова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР