Стопкадър Нова ТвМедийният експерт Георги Лозанов очаква сглобката да се

...
Стопкадър Нова ТвМедийният експерт Георги Лозанов очаква сглобката да се
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Обезпокоително е бъдещето на сглобката

Стопкадър Нова Тв

Медийният специалист Георги Лозанов чака сглобката да се резервира и след днешния Национален съвет на ГЕРБ.

Малко тревожно е бъдещото на сглобката, тъй като в случай че то беше устойчиво, нямаше потребност от това бързане с един месец, а можеше да се изчака 12 декември, стартира по Нова Тв той коментара си по горещата тематика.

Тук има нещо, което за мен остава неразбираемо. Да се надяваме, че най-малко ще прояват политически и геополитически разсъдък. В последна сметка в София с огромна тъга завоюва евроатлантическата ориентировка на България и в последна сметка се оказа, че локалните избори, най-малко в София, бяха още веднъж конфликта сред тези два централни обекта и изобщо бъдещето за нашия живот беше доста ужасно и фактически на косъм занапред за евроатлантизма като вероятност, добави той.

Явно от дълго време приказваме за това, че това е голяма опасност в българското общество, това е обвързвано с съветската агитация, с провалянето, което тя извърши върху съзнанието, плюс всички други условия, за които може да приказваме. Това е голяма алена лампа, която светна със София и колкото да Терзиев на мускули удържа на последната права резултата, сподели още Георги Лозанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР