Стопкадър Нова ТвЛют спор между експерти за действията на управляващите.Очакват

...
Стопкадър Нова ТвЛют спор между експерти за действията на управляващите.Очакват
Коментари Харесай

Журналист: Притеснително е, че Делян Пеевски престана да ни праща имейли сутрин

Стопкадър Нова Тв

Лют спор сред специалисти за дейностите на ръководещите.

Очакват ли ни избори в страната? Темата разискват журналистът Силвия Великова и политическият анализатор Георги Харизанов.

„ След среща със Спас Русев, Кирил Петков на идващия ден стартира да споделя в задатък на Комисията за защита на конкуренцията какво да свърши и какви покупко-продажби с Русев да утвърди или не ”, сподели в студиото на NOVA политическият анализатор Георги Харизанов.

На срещата нощес се видя отвращение да се формализира обединението сега от страна на втората политическа мощ. На по-малкият сътрудник, хората с втория мандат. Не съм наясно с аргументите, просто етапа, в която се образува коалиция, в това ръководство е прекомерно надалеч, гледайки договарянията.

Това съобщи още политическият анализатор.

Няма да се съглася с господин Харизанов. Че Петков е прозрял казуса с регулаторите след среща със Спас Русев. Ной-малкото тъй като те са с изминал мандат доста от дълго време. Специално „ Демократична България ” слага въпроса доста преди този момент. И в промяната няма неприятно. Това съобщи журналистът Силвия Великова.

Според нея договарянията вървят много динамично и не може да се допусна края. „ От вторник насам през 15 мин. или отивахме на избори или сядахме на масата за диалози ”, акцентира журналистът.

" Колкото смяната на позицията на Асен Василев, тя има своите резонни аргументи. Те се крият в тези 1600 извънредно значими плана за всички обитаеми места. Те бяха записани категорично в бюджета, само че досега са се случили 7 или 8 броя. И то 30% от парите са обезпечени. Другите пари ги няма и нямат и концепция от кое място ще ги вземат ", заяви Харизанов. 

" Движение за права и свободи отсъства през последните дни. Притеснително е, че Делян Пеевски престана да ни праща утринни имейли, с цел да ни споделя какво мисли по въпросите. Не знам дали има връзка с Националната конференция и избора. Не знаем сега какво прави Движение за права и свободи ", уточни Великова. И напомни мнението на Доган, че избори 2 в 1 не са положителни за страната.

" Мястото на Движение за права и свободи е там където са отредили техните гласоподаватели. Колкото до прословутото попълване на квотите и плаващите болшинства, когато по-миналата седмица се гласоподаваха решенията на Народното събрание по връзките на новите нуклеарни мощности видяхме плаващо болшинство сред Политическа партия и “Възраждане ”. Така че когато непрестанно се приказва, че не би трябвало да има плаващи мнозинства и в идващия миг в пленарна зала се гласоподава нещо напълно друго  от Кирил Петков хората би трябвало да са извънредно сериозни и скептични. Когато се приказва, че са неприятни фамилните назначения, а такива не престават да се случват извънредно от политици на “Продължаваме смяната ”, хората отново би трябвало да са изключително скептични ", сподели Харизанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР