Стопкадър Нова ТвЛидеръ на ПП-ДБ атакува остро ГЕРБ и неговия

...
Стопкадър Нова ТвЛидеръ на ПП-ДБ атакува остро ГЕРБ и неговия
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов изпържи Мария Габриел и я унищожи

Стопкадър Нова Тв

Лидеръ на ПП-ДБ нападна остро ГЕРБ и неговия водач.

Според Кирил Петков през вчерашния ден сме станали очевидци на казус, откакто ГЕРБ разгласи кабинет, без да е съгласувал министри в него с ПП-ДБ, и дефинира това като политическа машинация.

Вчера се събрахме 100 индивида и министри, цялата парламентарна група, всички просто не можехме да повярваме, че това беше направено. Аз се веселя, че не видяхме в листата на Мария Габриел и вас, и вие можеше да се озовете в нея, подмятна на водещите на „ Здравей, България “ Петков, което това даде мотив на Мирослава Иванова да посочи, че те с Виктор Николаев също се радват.

Имаше хора, които дори не знаеха, че са в тази листа, примерно министърът на електронното ръководство. Както през вчерашния ден и Христо Иванов сподели, ние предложихме 9 индивида, те се появиха с 10-и, който беше малко като концертна изненада. Въпросът е за какво всичко това се прави. Аз скърбя Мария Габриел и аз знам, че това не е нейната природа, само че за какво тя разреши на Борисов да го направи, тъй като няма кой различен да те накара да го направиш. Мария Габриел направи голяма неточност, като разреши да бъде натисната от Борисов, добави той.

Бойко Борисов се крие, той не подвигна веднъж телефона в последните 10 дни. Аз не загивам да си приказвам с него, само че когато си водач, не можеш да се скриеш зад четири индивида, които си изпратил да бъдат изпържени. Борисов хвърли под рейса Мария Габриел и нейната известност бе унищожена с подобен политически ход, който в света не е прочут - ти да предложиш кабинет, който не е гласуван, сподели още по Нова Тв Кирил Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР