Стопкадър Нова ТвКатегорично не отговаря на истината информацията, че водачът

...
Стопкадър Нова ТвКатегорично не отговаря на истината информацията, че водачът
Коментари Харесай

Зам.-главен секретар на МВР: Полицайката на катастрофата на Околовръстно шосе е играла роля

Стопкадър Нова Тв

Категорично не дава отговор на истината информацията, че лидерът на Порше Димитър Любенов е бил застъпнически от полицията и преди злополуката е спрян от служители на реда и ескортиран от тях. Това най-малко демонстрира нашата инспекция, която е сега. Единственото, което дава отговор на истината е, че служителка на Шесто районно ръководство е била на пътнотранспортното произшествие и е изнасяла беседи. Това сподели по Нова Тв гл. комисар Станимир Станев, зам.-главен секретар на Министерство на вътрешните работи във връзка тежката злополука на Околовръстно шосе в София, при която почина 69-годишен фрацузин.

Виктор Николаев напомни на полицейския началник по какъв начин очевидци са описали въпросната полицайка, която е била на мястото на злополуката - служителката на Министерство на вътрешните работи, тя беше в неестествена непосредственост с причинителя на закононарушението и неговия съучастник, подсмиване, физически контакт, потупване, фамилиарничене. Това е уронване на престижа на доста почтени работещи чиновници в Министерство на вътрешните работи и извънредно прилича случая Семерджиев, споделя свидетелката Биляна Борисова.

Както всички знаете, причинителят на действието е бил с алкохол и с приложимост на опиати. Конкретното му държание е било рев до експанзия, т.е. на двете крайности, и за да бъде осъществена естествен оглед и да завършваме процесуално-следствените дейности на място, колежката е изпратена там, с цел да му окаже чисто психическо влияние. Тя се е държала по този начин, с цел да го успокои и той да даде показания. Тя е изиграла пълноценно своята роля и чисто психически му е влияла. Така че този случай няма нищо общо с оня на Семерджиев. Общото сред двамата водачи е, че обичат високите скорости и карат безразсъдно, посочи гл. Комисар Станимир Станев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР