Стопкадър Нова ТвЖурналистът и експерт комуникации Доника Ризова обясни защо

...
Стопкадър Нова ТвЖурналистът и експерт комуникации Доника Ризова обясни защо
Коментари Харесай

Журналист обясни защо българките не раждат

Стопкадър Нова Тв

Журналистът и специалист връзки Доника Ризова изясни за какво у нас няма многодетни фамилии.

Тя напомни, че демографската политика е до 2030 година и в нея ясно са заложени какви ограничения би трябвало да се вземат, с цел да може да се раждат повече българчета в България, което било доста значимо.

Ако се върнем обратно във времето, в интервала сред 2005 и 2009 година е имало взрив на раждаемостта в България. Аз съм живяла по това време, раждала съм по това време и си припомням, че в действителност хората имаха явен предвидим небосвод по тази причина накъде вървим. Имаше успокоение и по някакъв метод младежите бяха подкрепени от страната, сподели в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Ризова.

В България към момента не е съвременно да имаш многодетно семейство. Това е по-скоро приоритет на избрани обществени групи и да кажем на хора с по-ниско обучение. Например в чужбина, аз съм живял в Испания, да имаш фамилия номер 8 многодетно семейство, като се изключи че е доста влиятелно, то се поддържа от страната по доста и най-различни способи, добави тя. 

Когато имаш повече деца, плащаш по-малко налози, имаш доста облекчения от всевъзможен тип, в това число транспортни и по този начин нататък, и това по някакъв метод прави допустимо да си определиш сумата, с която да гледаш дете. Всички знаем, че едно дете се гледа с малко и с доста, само че би трябвало да се гледа с обич, съобщи още Доника Ризова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР