Стопкадър Нова ТвЖурналист изригна с брутален коментар за политиците ни.В

...
Стопкадър Нова ТвЖурналист изригна с брутален коментар за политиците ни.В
Коментари Харесай

Асен Агов с брутален коментар за министрите

Стопкадър Нова Тв

Журналист изригна с жесток коментар за политиците ни.

В политиката, а и в живота е нездравословно да се мълчи. Ако застанеш начело и кажеш всичко това, което се случва, хората ще те схванат, няма никакво подозрение. Защото, тези които слушат тези диалози, са хора, които наблюдават политиката в България и си вършат тези заключения за личния си живот. Следователно те ще схванат, съобщи по Нова Тв Асен Агов.

Ако кажеш, това не върви, не можем да се разберем по еди кой си въпрос, ще търсим пътища, да го кажат доста по-ясно, хората ще схванат, добави той.

Аз мисля, че е належащо да приемем тази екзотика като българска измислица, само че работеща в последна сметка за политиката, сподели още Агов.

Защото преди да влезем в студиото, си говорихме, че не знаем имената на половината министри и на повече от половината министри. Оказва се обаче от моите усещания, че мои другари в разнообразни страни от Европа и от Америка даже, също не знаят кои са министрите и добра вест ли е метода, по който вървят политиците. Ако няма някакви нецензурен забележки в есемесите, в никакъв случай няма да научат за него и да го схванат добре, разяснява Асен Агов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР