Стопкадър Нова ТвИзвестен наш генерал отправи тежки критики към МВР.Неоспоримо

...
Стопкадър Нова ТвИзвестен наш генерал отправи тежки критики към МВР.Неоспоримо
Коментари Харесай

Ген. Румен Миланов: Кадрите-бушони в МВР не носят ефективност

Стопкадър Нова Тв

Известен наш военачалник насочи тежки рецензии към Министерство на вътрешните работи.

Неоспоримо е, че съответните длъжностни лица не си свършиха работата по делото в Цалапица. Става дума за ниско равнище на професионално отношение. Това сподели за " На фокус " по Нова Тв ген. Кирил Миланов, някогашен шеф на ГДБОП и НСО.

По думите му неприятният асортимент, неналичието на мотивация и загубата на последователност са довели до проблеми в полицейския поминък. " Бързите смени и уволнения въздействат отрицателно на качеството на работа. При значително случаи в Европа не се екстрадира обвинен по дело, тъй като решението не е минало през съд, а е единствено с разпореждане на прокуратурата. Мярката за отклоняване по едно досъдебно произвеждане би трябвало да мине през съд. Трябва да се откри механизъм, когато обвиненият отсъства, да се произнесе съдът. Има доста арестувани, които са с мярка за неотклонение и не напущат страната. Много дребен % от тях съумяват да избягат. Трябва бързо да се отреагира и следователно да не може да се излиза от границите ", разяснява той. 

Според него " кадрите-бушони " в Министерство на вътрешните работи не носят успеваемост. " Ефектът от подсилване и рационализация на службите ще пристигна до 4-5 години ", уточни Миланов. Относно митинга на почитателите генералът сподели, че е нужна по-добра подготовка за реакция на полицията. " Министърът да си подаде оставката звучи доста хубаво, само че би трябвало да се поеме пропорционална отговорност ", счита генералът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР