Стопкадър Нова ТвДиректорът на столичата полиция обясни как са разкрили

...
Стопкадър Нова ТвДиректорът на столичата полиция обясни как са разкрили
Коментари Харесай

Директорът на СДВР-София: Гробарят е извършил убийството

Стопкадър Нова Тв

Директорът на столичата полиция изясни по какъв начин са разкрили убийството на 49-годишния Кирил Русев в София.

Припомняме, че неговото тяло бе открито в ледник, защото го подготвяли за кремация.

За тежкото престъпно закононарушение бяха арестувани сина на някогашния финансов министър Стоян Александров и траурен сътрудник.

Ето какво съобщи пред Нова Тв гл.комисар Любомир Николов:

„ Получихме сигнал на 5-и януари в 16 часа от жена, че синът й е липсващ, и с помощта на бързите дейности на дежурния служител на реда по сигнала незабавно стартира следствие по придвижването на изчезналото лице. Установихме необичайно прекосяване на държавната граница на лицето с негов сателит, който след това се оказа един от причинителите, и следващо доста бързо прибиране на причинителя на закононарушението дружно с още едно лице, което също се оказа съизвършител при осъществяването на това тежко престъпно закононарушение.

Излизането от рамките на Република България на едното лице е допустимо да се е случило с документи на самоличността на убития на Граничен контролно-пропусквателен пункт Стрезимировци.

Веднага пристъпихме към задържането на лицето, което беше записано като влизащо на територията на Република България. Толкова бързо действаха в този миг нашите сътрудници, че те направиха много пропуски в укриването на значими материални доказателства, които в следствие ни доведоха до крайния излаз. Същите бяха не запомнили персоналните документи на убитото лице, и вместо да бъдат укрити или изхвърлени, ние ги намерихме в транспортното средство, с което те са минали държавната граница.

Убийството е станало един ден по-рано, към обяд на 4-ти. Тогава жертвата дружно с едното лице, участник в убийството, влизат в къща в квартал „ Надежда “ напълно непринудено, съдейки по камерите.

Синът на някогашния финансов министър идва по-късно в къщата. Първо влиза другото лице, погребалният сътрудник, дружно с жертвата.

Целта на срещата е била споразумяване на неуредени финансови отговорности, които са датирали обратно във времето, а претекстът за това закононарушение се неуредени финансови взаимоотношения.

Тоест, дълг от страна на жертвата към бащата на единия от причинителите, на сина на някогашния финансов министър, които са датирали от много дълго време обратно, може би от към 7-8 години.

Дългът е в размер на 400 хиляди евро, само че не знаем дали е начислена главница върху сумата, която той е получил от господин Стоян Александров. Жертвата не се е издлъжнявала в периоди и се е стигнало до напрежение сред тях.

Имаме основателни догатки да считаме, че убийството е осъществено от гробаря “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР