Стопкадър Нова ТвБившият политик Калина Крумова-Захариева изригна с интересен коментар

...
Стопкадър Нова ТвБившият политик Калина Крумова-Захариева изригна с интересен коментар
Коментари Харесай

Калина Крумова: Преговорите за кабинет ми приличат на покани за любовни срещи

Стопкадър Нова Тв

Бившият политик Калина Крумова-Захариева изригна с забавен коментар във връзка изказванията на ГЕРБ, които приканиха ПП-ДБ да сменят метода на водене на договаряния за сформиране на постоянен кабинет.

„ Мария Габриел през днешния ден приказва за доверие, за доверие на двете политически обединения, на двете коалици,и които желаеха да влязат в този кабинет с ротационно председателство. Всъщност те си признаваха още преди изтеклите записи, че си нямат доверие и в този момент не знам в тяхната визия по какъв начин се гради доверие, само че съгласно мен то не се построява за пет дни “, разяснява в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Крумова.

„ С това изказване и с вчерашните събития, мисля, че може би тези хора, на чиито рамене стои съставянето на постоянен кабинет в България, имат чувството за безвремие, а те дните, които остават, са пет, шест, да речем след вчерашното връчване на мандата. Всеки е против всеки, всеки на някой е доста ядосан и е на ужасно друга позиция “, добави тя.

„ Тези хора, които се плюха едни други, сядаха на масата отново, разменяха едни послания в общественото пространство, все едно се канят на любовни срещи. Аз не мога да го схвана по този метод, тъй като си мисля че отговорността да управляваш страната е доста над тези неща, от това кой на кого е афектиран “, сподели още Калина Крумова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР