Стопкадър Нова ТвБивш премиер направи интересен коментар по темата на

...
Стопкадър Нова ТвБивш премиер направи интересен коментар по темата на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Първо трябва да реформираме органите, преди да ги сезираме

Стопкадър Нова Тв

Бивш министър председател направи забавен коментар по тематиката на деня.

Кирил Петков разяснява, че е бил впечатлен от думите на президента, че ще сезира органите на реда по отношение на обвиняванията, които Делян Пеевски насочи към него по-рано. Според съпредседателя на „ Продължаваме Промяната ” не могат да бъдат сезирани органи, които не са реформирани.

„ Едно нещо ми направи усещане в думите на президента, той сподели: „ Ще сезирам органите ”. И моят въпрос е: „ Кои органи? ”. Ние от дълго време желаеме да има промяна в ДАНС. Премиерът Денков предложи промяна на шефа на Агенцията, само че беше блокиран от президента. Първо би трябвало да реформираме органите, преди да ги сезираме. От ПП-ДБ продължаваме да имаме вяра, че никой не може да бъде над закона ", съобщи Петков, написа nova.bg.

„ Отново ще стартираме мощна акция за промяна в службите. Когато я има, няма да се приказва по медиите за корумпирани истории, а ще има действително следствие. Време е службите да бъдат реформирани. Дотогава, сезиране на нереформирани органи, е нищо повече от общо говорене ”, добави Петков.

Съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” отказа да разяснява „ Кешгейт ” и изрази желанието си страната да има служби и прокуратура, които да работят. „ Трябваше към този момент да има промяна в ДАНС. Времето пристигна това да се случи ”, е мнението му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР