Стопкадър Нова ТвАктрисата Гергана Стоянова коментира класацията на Forbes България

...
Стопкадър Нова ТвАктрисата Гергана Стоянова коментира класацията на Forbes България
Коментари Харесай

Гергана Стоянова: Известен може да бъде и неграмотен човек, но за да си успешен, се изискват качества

Стопкадър Нова Тв

Актрисата Гергана Стоянова разяснява класацията на Forbes България за най-известна българска звезда в интервала декември 2021 – декември 2022. В подреждането преди всичко е Мария Бакалова, втори е Григор Димитров, а трети – Христо Стоичков.

Важно е първо да разграничим понятието сполучлив от понятието прочут или известен, тъй като прочут може да стане всеки, даже необразован човек. Не споделям, че всеки прочут е необразован, само че да създадем разликата, защото успешността изисква доста труд, неизменност и непримиримост. Сега съответно на Forbes класацията, няма какво да я разясня, тъй като може би всички ние тук ще се съгласим и феновете пред екрана, че Мария Бакалова е едно от най-известните и известни български имена сега по света.

Това съобщи в „ Пресечна точка “ по Нова Тв актрисата Гергана Стоянова.

Но описът на Forbes, той се сменя всяка година, както върховете не Гинес, и в тази ситуация това че на Любо Киров, всички знаем какъв брой беше мощна годината му, и той попада в първите 20, е безусловно разумно. Но ние би трябвало да знаем, че прочут не се става елементарно. Преди години съм чела едно пояснение за това по какъв начин разделят известността - на категории, а, б и с. В едната категория бяха тези, които вземат участие в реалити формати, и то може да се случи на всеки един, който взе участие в рамките дневно до седмица, към този момент да бъде доста известен, и в рамките дневно до седмица да бъде пропуснат, по-късно което е претърпял на екрана и фена го е видял и разискал. Или пък различен случай като Емили с тротинетката, която внезапно стана известна и започнаха медиите да я подмятат като топка, тъй като доста забавен случай. Ама аз като фен, разумен фен пред екрана, не знам дали самата Емили търси известност, дали това е реклама на тротинетките или дали нещо няма по-значимо там и някой желае да си пробута тезите. Та всички ние се занимаваме с това и вършим един човек прочут или прокарваме една линия, която фенът, без да желае, става съизвършител в това, съобщи още Гергана Стоянова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР