Стопкадър Нова Тв, Трява ли да се приеме предложението на

...
Стопкадър Нова Тв, Трява ли да се приеме предложението на
Коментари Харесай

Актьор: Младите шофьори карат с придружител нощем в някои държави

Стопкадър Нова Тв,

Трява ли да се одобри предлагането на депутатите водачите, които отхвърлят тест за алкохол и опиати, да бъдат съдени, а младите водачи през първата година да нямат право да карат мощни коли и да карат въобще автомобили от 22 до 06 часа.

Коментар по тази тематика направи артистът и подкастър Борислав Вълов.

„ Тези оферти са разумни и считам, че би трябвало да се одобряват, тъй като тематиката е задоволително наболяла, освен за мен или за нас, мисля, че е по принцип за цяла България, защото аз гледайки вести, доста рядко се случва да не стартира емисия или изобщо да не участва в емисия нещо, обвързвано с войната по пътищата, а това е прекомерно сериозен проблем и няма по какъв начин да не се вземат ограничения или да не се вършат оферти, които да влязат в деяние и по-късно да се управляват “, сподели в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Вълов.

„ Досега сме виждали чудовищни обстановки, неща, които излизат по новините, неща, които ни изкарват отвън равновесие. Не може, когато приказваме за шофиране, изобщо тематиката за алкохол и дрогата да се слага под въпрос. Имаш толкоз доста разновидности и благоприятни условия сега, не приказвам единствено за млади водачи, а по принцип за безусловно всякаква възраст, когато си  употребил алкохол, да не се качваш в автомобила. Имаш дринкийн драйф, имаш такси, може да звъннеш на другар да помогне да те прибере. Има доста разновидности, които да анулират тази неточност да се качиш на транспортно средство пиян, и, естествено, че тези оферти са от главно значение “, добави артистът.

„ Има и други страни, в които е наложително първоначално, когато взимаш шофьорска брошура, тъй като към момента си некомпетентен, да си с компаньон за нощното шофиране. Защото ти имаш доста малко от това, с цел да караш умерено или на дълги дистанции, или даже дори в града, където придвижването е доста и с голям трафик. Трябва да си квалифициран и когато си самичък зад кормилото, ти би трябвало да предвидиш и всичко към теб за през нощта. Става дума за физиология, за зрение, за рефлекси. Тук се включва и тематиката с гонките, които са по булеварите, освен в София. Това е нещо, което би трябвало да се спре, тъй като виждаме до каква степен води “, съобщи още Борислав Вълов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР