Стопкадър Нова нюзКоста Стоянов от Възраждане“ изради надежда, че вотът

...
Стопкадър Нова нюзКоста Стоянов от Възраждане“ изради надежда, че вотът
Коментари Харесай

Водеща зададе неудобен въпрос за Бойко Борисов на депутат от „Възраждане“

Стопкадър Нова нюз

Коста Стоянов от „ Възраждане “ изради вяра, че вотът за съмнение към кабинета, който внесоха дружно с Българска социалистическа партия, ще мине.

Прогнозата ми е, че този път вотът на съмнение ще бъде сполучлив, защото персонално водачът на една от водещи политически обединения, съобщи, че има искания към ръководството на част от сглобката и ето ние е в този миг му даваме късмет той да поддържа вота на съмнение. Да забележим дали ще се възползват или ще има следващата сделка вътре във групировката на сглобката сред ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи, сподели за Нова нюз Стоянов.

Последва въпрос на водещата на „ Твоят ден “ Лора Инджова: Наистина ли смятате, че Бойко Борисов, който явно визирате, ще натисне копчето в поддръжка на вота на съмнение?

Абсолютно всичко е допустимо. Ние го познаваме, той през днешния ден споделя едно, вечерта друго, а на идващия ден радикално друго, тъй че зависи от политиката, какво мислят групата на ГЕРБ сега и какво ще им бъде по-изгодно за в бъдеще Може би те също чакат да има предварителни парламентарни избори и ето това е опцията да не поддържат, отговори Коста Стоянов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР