Стопкадър Нова нюзДоцент и пиар експерт коментираха темата на деня

...
Стопкадър Нова нюзДоцент и пиар експерт коментираха темата на деня
Коментари Харесай

Доц. Александър Христов: Бойко Борисов плаши гаргите

Стопкадър Нова нюз

Доцент и пиар специалист разясниха тематиката на деня – думите на Бойко Борисов, че в сряда ще свика Национален съвет на ГЕРБ, на който ще вземат решение дали да продължат да поддържат кабинета и сглобката да се резервира.



Доколкото познаваме Борисав и проучваме актуалната обстановка, Борисов сега плаши гаргите. Едва ли толкоз елементарно ще произтече някакво демонтиране на сглобката, защото поради обстановката в света, в България би било доста, доста рисково. Бихме пуснали путивизъм, бихме пуснали доста други такива неприятни неща, което най-вероятно биха разсърдили нашите интернационалните сътрудници, сподели за Нова нюз доцент Александър Христов.



Но аз изричам понякога една теза, и тя е, че тъкмо тъй като метода, по който Борисов приказва и Кирил Петков приказва, те приказват по някакъв подобен по-директен, по нападателен метод между тях и това разрешава пушека от тази сглобка понякога да излиза. Това удовлетворява електоратите и може би е парадоксално, само че по-скоро това прави самата сглобка по-здрава, добави той.

Пиар специалистът Арман Бабикян пък съобщи: Не се знае какво ще каже Борисов следобяд, тъй че аз даже не съм сигурен дали ще стигнем до сряда. Ние сме привикнали да чуваме Борисов три пъти да си трансформира мнението на денонощие, тъй че аз не виждам съществено на това изказване. Сглобката може да я разклати тъкмо Борисов, дружно с Пеевски. Ако желае действително да го направи, той ще го направи, и няма да има потребност от привикване на орган в сряда, когато не взема решение ГЕРБ, а един човек в ГЕРБ взема решение.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР