Стопкадър Нова нюзДепутатът от ДПС Делян Пеевски обяви, че идеята

...
Стопкадър Нова нюзДепутатът от ДПС Делян Пеевски обяви, че идеята
Коментари Харесай

Пеевски: Даваме една седмица на министъра да отнеме Росенец от Лукойл

Стопкадър Нова нюз

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски разгласи, че концепцията за преустановяване на концесията на Росенец е остаряла.

Тя е на Движение за права и свободи и е била от преди години.

Въпреки това партията ще поддържа предлагането на ПП-ДБ, което бе направено тази заран.

Даваме на министъра едноседмичен период, откакто се одобри това предложение от Народното събрание, Росенец да бъде лишен от Лукойл и да приключим безконтролната врата, съгласно която страната няма никакъв надзор върху импорт и експорт на горива. Държавата би трябвало да направи същински надзор, сподели Пеевски, представен от Нова нюз.

Всички ще го внесем този законопроект, чакаме в този момент представител на Политическа партия. Умуват за това нещо, не знам тъкмо какво умуват, само че е тяхно решение. Днеса внасяме всички дружно законопроекта за Росенец. Разбрахме се всички дружно да го внесем, подписваме го сега, с цел да се завърши безконтролния импорт и експорт от страната и действително посредством Лукойл да се финансира войната за нас. Това би трябвало да се спре, би трябвало страната да направи безспорен надзор над компанията. Не може една частна компания да има врата в държавната граница, сподели още Делян Пеевски.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР