Стопкадър NOVA NEWSЧлен на ГЕРБ обясни защо е правилно да

...
Стопкадър NOVA NEWSЧлен на ГЕРБ обясни защо е правилно да
Коментари Харесай

Трифонова, ГЕРБ: 670 000 пенсионери не използват банкомати, a 600 000 гласа изчезнаха между двата предсрочни вота

Стопкадър NOVA NEWS

Член на ГЕРБ изясни за какво е вярно да се гласува на избори по метода, по който оферират.

Предложенията на ГЕРБ-СДС вкарват метода на гласоподаване в Щатите без закупуването на машини. А той е да се гласоподава на машина и по-късно да се принтира бюлетината. Не разбираме в какво ни упрекват. 670 000 пенсионери не употребяват банкомати, a 600 000 гласа изчезнаха сред двата предварителни вота. Това съобщи за " Твоят ден " по NOVA NEWS Десислава Трифонова от ГЕРБ.

Според нея да се изкарат хора на митинг е минаване на всевъзможни граници. " Гражданинът вижда действително гласа, който излиза и това е бюлетината. По този метод не може посредством софтуера да се отклонят гласове. Как флашките се предават на ЦИК? От джоб на джоб, няма разделяне по региони ", счита тя. 

По думите ѝ ГЕРБ не е внесъл законопроект за хартиената бюлетина. " Надяваме се да не се стига до избори и да се образува кабинет, който да прекара страната през рецесиите. Накрая всички да приказваме за общи цели за решение на проблемите на хората. От самото начало на съставяне на Народно събрание поставяме всевъзможни старания за разговор. ГЕРБ не разисква тематиката с поддръжка на втория мандат. Идеята на Борисов е да се обединим по точки, значими да страната, които да изпълняваме за избран интервал от време или до момента в който се изпълнят, с цел да минем през тежкия сезон и да стартираме стратегиите за приемане на евросредства ", разяснява Трифонова.  

Относно меморандума с Gemcorp тя показа, че е подписан с фирма-фантом, която не попада в регистрите на Министерство на енергетиката. " Той не е преустановен. В него има даже " Топлофикация София ". Чак в петък стана ясно, че занапред е изпратено предупреждение за преустановяване ", уточни тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР