Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.comВоенно-окръжният прокурор на Военна прокуратура

...
Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.comВоенно-окръжният прокурор на Военна прокуратура
Коментари Харесай

Прокурор: Работим върху три версии за катастрофата с военния камион

Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Военно-окръжният прокурор на Военна прокуратура - Сливен Христо Тинев разкри детайлности за катастрафота с военния камион край Резово, при която починаха двама афганистански мигранти. Той изясни, че работят върху три версии.

" Към момента не престават процесуално-следствените дейности. Както знаете,  взаимни патрул от военнослужещи на Въоръжените сили и Гранична полиция е задържал 35 незаконни имигранти. Започна досъдебното произвеждане с протокол за оглед на местопрестъпление, а тази заран ще продължи и ще бъде излъчен спомагателен оглед на местопроизшествието, сподели за " Здравей, България " по Нова Тв Тинев.

" Проверяваме всички версии - вероятно отговорно държание от страна на водача, техническа нередовност на автомобила и вероятно някакво нападателно и непозволено държание от арестуваните непознати жители. Предстои да бъдат разпитани очевидци и да се назначат съдебно-медицинска и техническа експертиза. Автомобилът ще бъде изтеглен и ще му бъде осъществен оглед от специалисти. Това е, по което се работи все още, с цел да бъде открита главната причина за произшествието ", добави Христо Тинев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР