Стопкадър Диема СпортТодор Киселичков взе точка в първото си дерби

...
Стопкадър Диема СпортТодор Киселичков взе точка в първото си дерби
Коментари Харесай

Тодор Киселичков: Съжалявам, че Спартак не взе трите точки

Стопкадър Диема Спорт

Тодор Киселичков взе точка в първото си дерби на Варна като треньор.

Наставникът на Спартак Варна - Тодор Киселичков, съобщи, че нулевото тъждество в първото градско дерби в елита от 13 години насам е закономерно, само че съжалява, че неговият тим не е съумял да завоюва трите точки.

„ Изказвам големи благодарности на публиката за поддръжката. Получи се невероятна атмосфера, за която принос имат почитателите и на двата тима. Получи се същинско представление на трибуните. Отдавна не бях взел участие в мач с сходна футболна атмосфера “.

„ Може би действителният резултат е еднакъв. Черно море играеше повече с топката, а ние чакахме нашите шансове на контраофанзива. Най-чистото състояние беше за нас. Мисля, че ограничихме тима на Черно море откъм обстановки пред нашата врата “.

„ С оглед на показаното точката е обективна, само че скърбя, че не са три. Със сигурност това е дребна крачка напред в нашето развиване, само че имаме още доста път. Ако си бяхме спечелили всички точки, които сме заслужили на терена, мястото ни щеше да е друго. Опитваме се да подобрим обстановката “, съобщи Киселичков пред Диема Спорт, представен и от gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР