Стопкадър Диема СпортМоряците изиграха пореден добър мач, но взехе само

...
Стопкадър Диема СпортМоряците изиграха пореден добър мач, но взехе само
Коментари Харесай

Черно море игра добре в София, но взе само точка

Стопкадър Диема Спорт

" Моряците " изиграха следващ добър мач, само че взехе единствено точка.

ЦСКА 1948 и Черно море приключиха при резултата 1:1 в мач от 10-я кръг в efbet Лига.  " Моряците`` пропуснаха да се изкачат до първото място в класирането, а домакините не престават с неуверените резултати.

Футболистите водени от Илиян Илиев поведоха след гол на Атанас Илиев в добавеното време на първата част, а домакините изравниха след почивката.

Срещата в Бистрица беше доста равностойна, а през втората част " червените`` се постараха с цел да изравнят резултата, написа gong.bg.

Това се случи в 73-тата минута, когато Видар Кяртансон засече с глава центриране на Георги Русев и върна паритета.

Резултатът се резервира до края на мача и разумно двата тима прибавиха по точка към актива си.

В идващия кръг тимът от Варна играе на " Тича " с Ботев Пловдив. 

За Николай Панайотов и неговите играчи пък следва аудиенция на Берое още във вторник.

startphoto.bg

82 снимки

Равностойно начало на двата тима, ЦСКА 1948 се пробва да упражни домашен напън.

Първа опция за Черно море в 19-та минута. След странично мятане топката попадна в Атанас Илиев, който стреля от границата на наказателното поле. Неговият шут с левия крайник мина около дясната греда.

Домакините бързо пробваха да отговорят. Пет минути след ситуацията за Черно море, Чочев стреля от директен свободен удар, само че топката прелетя високо над вратата и не сътвори проблеми на Дюлгеров.

Две минути преди края на полувремето, " моряците`` още веднъж сътвориха положително състояние. Продължително разиграване приключи с пас на Мазир Сула към Едгар Пашеко. Ударът на последния мина малко над напречната греда.

В добавеното време на първата част падна и попадение за гостите. След удар от отдалеченост на Пабло Гарсия се получи дребен карамбол. Атанас Илиев се оказа на точното място и с компактен удар матира Даниел Наумов.

Страхотен късмет за ЦСКА 1948 в 51-та минута. На два пъти удари на Чочев и Русев бяха блокирани, а третият изстрел на Педриньо се оказа доста неакуратен.

Много добър удар от отдалеченост на Мазир Сула в 72-та минута, само че Даниел Наумов сподели касата си и мазета в корнер.

Резултатът е подравнен в 73-та минута. Георги Русев центрира от статично състояние и появилият се преди минути - Кяртансон съумя да изравни резултата с глава.

До края на срещата играта се водеше най-вече в средата на терена и до нов гол не се стигна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР