Стопкадър бТВЦветанка Ризова зададе неудобни въпроси на Кирил Петков.Той се

...
Стопкадър бТВЦветанка Ризова зададе неудобни въпроси на Кирил Петков.Той се
Коментари Харесай

Ризова срази Кирил Петков с неудобни въпроси

Стопкадър бТВ

Цветанка Ризова зададе неуместни въпроси на Кирил Петков.

Той се постара да отговори внимателно, само че беше видно, че не му е прелестно.

Водещата го попита за какво първо са разговаряли с Движение за права и свободи за правосъдната промяна, а не с БПС и другите партии.

„ Говорихме в коридорите с Българска социалистическа партия, искахме Нинова да отговори дали да вършим този диалог или не, и след това получихме и отговора, че те също са подготвени да приказват, единствено че желаят да приказват върху действителни текстове а не кардинално “, отговори Петков.

„ За „ Възраждане “, и за Има Такъв Народ доколкото знам Христо Иванов насочи покана, дори мисля, че ще имат диалози тази седмица, тъй че ние осъзнаваме, че желаеме или не желаеме, ние би трябвало да приказваме с всички “, добави някогашният министър председател в " Лице в лице " по бТВ.

„ Движение за права и свободи, когато бяха бяха запитани за конституционната промяна, ни поканиха в тяхната стая. Между другото това е хубаво, че всичко се случва пред очите на всички и никой не може да ни каже, че вършим някакви секрети срещи. Всичко се случва сред 20 публицисти, всеки вижда кой къде отива и какво се случва “, сподели още Петков.

„ Движение за права и свободи са били 30 години в политиката, в този момент те би трябвало да решат какво би трябвало и какво изисква те да създадат в конституционна промяна, с цел да си подсигуряват дълголетието. За мен единственият отговор там са верните и правилни стъпки, тъй като едно прекъсване и държане на старите позиции, не мисля, че са перспективни за самите тях “, добави Кирил Петков. 

„ Аз си мисля, че е по-добре, Вие да мислите за вашето дългоденствие, тъй като Движение за права и свободи са посочили пред годините по какъв начин мислят за тяхното дългоденствие “, отвърна Цветанка Ризова.

„ При нас мислим за дълголетието и за верните неща, които имаме вяра, че би трябвало да се случат. Между двете до този миг постоянно сме избирали верните неща, вместо дълголетието, тъй като дълголетието изисква безспорна нерешителност и условие, подготвеност да се създадат рискови стъпки за действителната смяна. Защото смяната няма да се случи, до момента в който всички седим на канапетата, това е ясно. Трябва да се поеме риск “, съобщи водачът на „ Продължаваме промяната “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР