Стопкадър бТВЦветанка Ризова притисна Христо Проданов БСП. Настоявате за връщане

...
Стопкадър бТВЦветанка Ризова притисна Христо Проданов БСП. Настоявате за връщане
Коментари Харесай

Ризова притисна дясната ръка на Нинова с неудобни въпроси

Стопкадър бТВ

Цветанка Ризова притисна Христо Проданов Българска социалистическа партия. Настоявате за връщане на хартиената бюлетина при гласоподаване на избори, това значи ли, че ви е боязън от манипулиране на вота, попита журналистката.

Мислите ли, че с електрониката не могат да се манипулират гласове? Просто видяхме, че хората ги е боязън от машинното гласоподаване и желаеме да им дадем опция да гласоподават умерено, отговори Проданов.

Ако на идващите избори се гласоподава с хартиена бюлетина, това ще увеличи ли резултата на Българска социалистическа партия, последва нов въпрос на Ризова към дясната ръка на Нинова.

Настояваме за хартиена бюлетина, с цел да може хората да не са обезпокоени, когато гласоподават. Има входиран законопроект за връщането на хартиената бюлетина и ще го подкрепим, отвърна Христо Проданов.

Журналистката обаче не спря дотук и изиска да разбере дали след днешното гласоподаване за избор на ръководител на Народното събрание е основана нова четворна коалиция за правителтво или става въпрос за коалиция на хартиена бюлетина.

Не търсете болшинства и обединения. Българска социалистическа партия ясно сподели, че има решение, съгласно което няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ с първия мандат, а с втория мандат при „ Продължаваме промяната “, в случай че те ни поканят на диалози, ще се отзовем и ще беседваме, сподели Проданов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР