Стопкадър бТВСпоред Явор Божанков от БСП има четири хипотези след

...
Стопкадър бТВСпоред Явор Божанков от БСП има четири хипотези след
Коментари Харесай

Явор Божаков: „Възраждане“ е маша на ГЕРБ и поредния му патриотичен проект

Стопкадър бТВ

Според Явор Божанков от Българска социалистическа партия има четири хипотези след изборите.

Първата е най-общо мафията да завоюва изборите – ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и „ ИТН “, макар че Има Такъв Народ надали ще влязат в Народното събрание. Ако те завоюват изборите, следва реституция на режимеана ГЕРБ. Това сподели Божанков в „ Лице в лице “ по бТВ.

Втората догадка е да има болшинство антикорупционно сред „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия без взаимни отстъпки. И най-важно, без Троянския кон и мафията в това ръководство, които взривиха обединението от вътрешната страна, имам предвид „ ИТН “. Ако успеем да съберем това болшинство, това ще е нашето предпочитание и в тази посока работим, добави Божанков.

Третата хипотез е мечтана от Борисов, и той от няколко дни, седмици и месеци приказва за болшинство, събрано към евроатлантически полезности и пробва да притегли Кирил Петков, като споделя общи за България цели и правосъдна промяна. Борисов обаче да приказва за правосъдна промяна е парадокс. Това е човек, който направи България енергийно подвластна с неблагоприятен за България план, който е извънредно безценен и не носи изгода на страната, приказвам за тръбата с газ. Борисов, който играе карти и охранява тръбите на Лукойл, той да евроатлантик, за мен е меко казано необичайно. Това е просто опит ГЕРБ да се върне във властта. Чест прави на Кирил Петков, че сподели: Не 6, 600 целта може да има, когато Борисов поеме отговорност, добави Божанков.

Четвъртата догадка е предварителни избори. Що се отнася до „ Възраждане “, те са маша на ГЕРБ и следващият родолюбив техен план, какъвто беше и Вътрешна македонска революционна организация, добави Божанков. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР