Стопкадър бТВСпоред Кирил Петков от ГЕРБ днес са им заложили

...
Стопкадър бТВСпоред Кирил Петков от ГЕРБ днес са им заложили
Коментари Харесай

Кирил Петков: ГЕРБ ни заложи политически капан

Стопкадър бТВ

Според Кирил Петков от ГЕРБ през днешния ден са им заложили политически капан, откакто не са подкрепили предлагането на ПП-ДБ дерогацията на Лукойл да падне на 1 март идната година, а са упорствали това да се случи незабавно.

Това е политически капан, който ГЕРБ желаеха да заложат на държавното управление. От една страна да сложат един нереалистичен период, безусловно нереалистичен период, с концепцията ние да кажем „ да “, и те да кажат „ уау “. От друга страна, в случай че инцидентно ние се бяхме навили и гласувахме с тях, цените щяха да подскочат толкоз доста, че всички български жители тъкмо след една седмица или след две седмици, да вършат големи митинги, сподели в „ Лице в лице “ по бТВ Петков.

Въпреки че ще е тяхно предложение, аз в случай че съм гласосподавател, ще кажа: Премиерът господин Денков за какво се съгласи. Вижте дори ние го бяхме поставили периода за рухване на дерогацията на 15 март, през днешния ден променихме решението с дата не по рано от 1 март, само че не по-късно от 15 март, с концепцията че това беше минимално вероятния научен период, за който специалистите ни дадоха решение, добавни Кирил Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР