Стопкадър бТВЛидерът на БСП продължи нападките срещу новото правителство. Според

...
Стопкадър бТВЛидерът на БСП продължи нападките срещу новото правителство. Според
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Вече има тройна коалиция, няма да има увеличение на минимални заплати и пенсии

Стопкадър бТВ

Лидерът на Българска социалистическа партия продължи нападките против новото държавно управление. Според Корнелия Нинова няма късмет да бъдат увеличени минималните заплати, майчинството и пенсиите.

„ Вече се роди нова коалиция сред ГЕРБ, „ Продължаваме промяната “ и Движение за права и свободи. Ние сме срещу, тъй като това не е държавно управление за решение на рецесиите на България и за помагане на хората. Това е държавно управление за оцеляването, на извинете, на водачите на партиите. Ние го нарекохме държавно управление на имунитети на държавно управление, на омерта, изменничество към гласоподавателите и на двете обединения. Едните, които желаеха да изчегъртат ГЕРБ, а другите, които желаеха в никакъв случай да не позволен ПеПе и ДеБе още веднъж до властта “, сподели Нинова в „ Лице в лице “ по бТВ.

„ Вижте парадоксалната обстановка. Христо Иванов се върна в политиката, отивайки с една лодка на Росенец пред къщата на Доган да стачкува, а през днешния ден се прегърна с Делян Пеевски и Карадайъ, и приказват за конституционна промяна. Политическа партия, основани от президента, с цел да съборят модел алаГЕРБ, в този момент са си опрели тил в тил с Бойко Борисов и си пазят имунитетите, с цел да няма правосъдие. Вие казахте първоначално, дали ще си извърши програмата това държавно управление. Няма стратегия, имаше една екселска таблица, която ГЕРБ назоваха таблица за развлечение, в случай че си спомняте, за цели. Още една причина да не ги подкрепим “, добави Нинова.

„ Днес това, което чухме от претендента за министър председател господин Денков, това ще бъде доста антисоциално и антинародно държавно управление. Той сподели, че ще внесе бюджет с три % недостиг, което значи опазване на обществените заплащания. Това не е опазване, това е заледяване на обществените заплащания. Нека да знаят всички хора, че няма да има нарастване нито на минимална заплата, нито на майчинство, нито на пенсии, и то в случай, че цените не престават да порастват “, сподели още Корнелия Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР