Стопкадър бТВЕксперти изразиха мнение след балотажа за кмет на Варна.Според

...
Стопкадър бТВЕксперти изразиха мнение след балотажа за кмет на Варна.Според
Коментари Харесай

По БТВ: Резултатът от изборите във Варна е много добра новина за варненци

Стопкадър бТВ

Експерти показаха мнение след балотажа за кмет на Варна.

Според резултатите Благомир Коцев ще ръководи града в идващите две години.

За варненци това е е доста добра. Този човек направи безсрамие в този хубав град и това че варненци са излезли да гласоподават, също е добра вест. В смисъл, това значи, че желаят смяна, разяснява журналистът Йово Николов.

Дали ще я получат и какво ще съставлява, е една друга тематика. За страдание тук профила на индивида, апетитен за победител, не вдъхва необикновен оптимизъм, защото другата мощна фигура от „ ПП-ДБ “ е жена, която през годините затрупваше с тъжби господин Коцев - Стела Николова. Има ужасно доста каузи, които се водят към него и притежателите на Морската градина, тъй че светлият образец на чистия държавник, който в този момент ще поведе града към едни нови съдбини, тук мощно липсва. Факт е, че настроенията в едрия бизнес и гласоподавателите във

Варна са се сменили, и каквито и да са окончателните резултати, и тези в този момент ясно го демонстрират, съобщи политическият анализатор Георги Харизанов.

ПР специалистът Диана Дамянова пък сподели: Факт е, че ръководството на ГЕРБ във Варна бе толкоз безобразно за толкоз дълъг интервал от време, че даже един преди малко роден политик, като Благомир Коцев, съумя да победи. И това е една доста добра вест за Варна, тъй като в случай че създадем паралел сред Варна и Бургас, виждаме по какъв начин тези градове се ръководят по един напълно друг метод и това не биваше да продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР