Снимки на българския боксьор Даниел Асенов как продава банички предизвикаха

...
Снимки на българския боксьор Даниел Асенов как продава банички предизвикаха
Коментари Харесай

Тайсъна за баничките: Разпознаваем съм в района и направих реклама на брат ми

Снимки на българския боксьор Даниел Асенов по какъв начин продава банички провокираха вълна от страсти в обществените мрежи. Оказа се, че той оказва помощ на брат си Катин, който е отворил бизнес с тестени произведения след края на спортната си кариера. В фамилията са трима братя, като всички са минали през боксовия кръг. Пекарната е в ямболското село Роза.

" Естествено, че малко се наскърбих от някои мнения. Има медии, които доста мъчно възприемат хората като нас примерно. Аз не считам, че съм чак толкоз известен, само че в нашата област съм задоволително различим, с цел да мога да допринеса на брат ми с една добра реклама ", сподели той в ефира на " Нова телевизия ". 

Той мина към професионалния бокс. " Вече фантазиите и задачите ми са разнообразни от това, което беше на олимпийския кръг. Така че пъдя триумфи на професионалния бокс. Много хора желаят да ме видят още веднъж на олимпийския кръг. Имах опцията, само че категориите към този момент са разнообразни. Ние растем и би трябвало да се развиваме в категория, която ни е комфортна ", съобщи още Тайсъна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР