Стопкадър БНТТова, което за нас е важно, е да е

...
Стопкадър БНТТова, което за нас е важно, е да е
Коментари Харесай

Николай Денков: Служебният енергиен министър направи невероятен пирует

Стопкадър Българска национална телевизия

Това, което за нас е значимо, е да е ясно кой носи политическата отговорност за този кабинет. Както желаете го наричайте - национално избавление, експертен, някой би трябвало да гласоподава за кабинет, който е препоръчан от ГЕРБ с поддръжката на Движение за права и свободи. Ние няма да подкрепим подобен кабинет и отговорността е тяхна. Ще поддържаме политиките, които считаме за значими.

Това сподели в “Още от деня “ по Българска национална телевизия някогашният министър на образованието Николай Денков от „ Продължаваме промяната “.

Служебният енергиен министър, няма никакво подозрение, че той направи необикновен пирует, при който изчезнаха едни танкери, които бяха обезпечени, без въобще да стане ясно за какво беше направено. Всякакви пояснения, по какъв начин ще се договаря с „ Газпром “, увиснаха във въздуха и по този начин нататък. Така че въпросите към енергийния министър са ясни, има много въпроси също по този начин по кадровите назначения, само че не е моя работа да ги разисквам. Това, което мога да кажа е, че във връзка с Министерството на образованието, което познавам, няма смяна в политиките. Има известни забавяния, които са притеснителни, само че те са напълно естествени, може би когато се сменят екипите, всичко ще бъде наред, добави акад. Денков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР