Стопкадър БНТГолям скандал се разрази между Георг Георгиев от ГЕРБ

...
Стопкадър БНТГолям скандал се разрази между Георг Георгиев от ГЕРБ
Коментари Харесай

Голям скандал се разрази между ГЕРБ и ПП в „Панорама“

Стопкадър Българска национална телевизия

Голям скандал се развихри сред Георг Георгиев от ГЕРБ и Никола Минчев от „ Продължаваме промяната “ в Панорама по Българска национална телевизия.

Георгиев захапа Минчев за какво първо са били срещу да предоставим оръжие на Украйна, само че след това, когато се е появило нещо, от което могат да извлекат позитив, са прегърнали публикацията в „ Ди Велт “ и са споделили: Ама, несъмнено, че сме изнасяли. Може ли да кажете, в кой миг бяхте откровени и това, което ще вършиме оттук насетне, ще лежи ли на някакъв различен вид компромис, тъй като първият, който направихте с Българска социалистическа партия, към този момент го видяхме, попита Георгиев.

Отговарям незабавно, обединението, която сглобихме в 47-ото Народно заседание, стартира Минчев, само че Георгиев опита да го прекъсне: Сглобихме е доста добра дума, доста добра сглобихме.

Минчев обаче продължи: Тази коалиция стъпи на един принцип и той е да се бори с корупционния модел, проведен и провеждан от ГЕРБ в продължение на доста години на власт, това беше заварката, антикорупционната, битката с корупцията в 47-ото Народно заседание.

Къде се преборихте с корупцията, господин Минчев, със покупко-продажби в газа, в енергетиката, по какъв начин я преборихте, отвърна Георгиев.

Не всички политически сили бяха подготвени на тази битка и в последна сметка обединението се разпадна. Видяхме го сега, в който Слави Трифонов изтегли своите министри, отвърна Минчев.

За страдание, ще си разреша единствено една метафора. Вашата коалиция се оказа заровена от същия този градинар, който сега се проверява за пране на пари, продължи словесния разговор Георг.

Кой е този градинар и кое е това следствие, ще забележим дали има такова, сподели Никола Минчев.

Тук водещият Бойко Василев ги прекъсна, с цел да охлади пристрастеностите и продължи предаването с друга тематика.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР