Стопкадър България он ЕърПолитолог привлече вниманието върху себе си с

...
Стопкадър България он ЕърПолитолог привлече вниманието върху себе си с
Коментари Харесай

Политолог: ГЕРБ са в по-изгодна позиция за преговорите с ПП-ДБ

Стопкадър " България он Еър "

Политолог притегли вниманието върху себе си с това, което сподели. 

Днес стартират договарянията сред ГЕРБ и ПП-ДБ за ротацията на фона на разменени остри реплики сред сътрудниците в ръководството.

" Изведнъж се оказа, че по нито една от тематиките, които са обект на взаимно ръководство, ние явно нямаме съгласие. Двете партии се разсъниха предходната седмица и откриха, че те в действителност нямат споделени пространства на единодушие, няма съображение за това ръководство и в действителност договарянията даже не са почнали. Как тъкмо се ръководи без двете съществени обединения да приказват между тях в границите на девет месеца, е най-съществената иновация ", съобщи политологът Христо Панчугов в студиото на предаването " Директно " по Bulgaria ON AIR.

По негови думи ГЕРБ и Бойко Борисов са в по-изгодна позиция сега.

" Те от зложелател номер 1 на българската държавност, освен бяха първа политическа мощ няколко следващи избора в последните година и половина, само че са и част от ръководството. Отново са един от основните играчи в това дали ще има последващо ръководство или не ", разяснява Панчугов.

Той бе безапелационен, че все пак нито една от политическите партии няма интерес да отиде на избори.

" Очевидно има други ползи. Все повече настроения има в Политическа партия, които се питат за какво вместо представители да са те, все по-често представител е Делян Пеевски, да вземем за пример. От друга страна имаме ГЕРБ, която няколко пъти завоюва следващите избори и не престават да се чудят за какво нямат достъп до властта ", уточни политологът, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР