Стопкадър България Он ЕърПетел следи какво се случва с наближаването

...
Стопкадър България Он ЕърПетел следи какво се случва с наближаването
Коментари Харесай

Машините за изборите ще бъдат изпратени в чужбина до сряда

Стопкадър " България Он Еър "

" Петел " следи какво се случва с наближаването на изборите.

Всички машини за вота зад граница ще бъдат изпратени в точния момент. В това увери ръководителят на работна група във Външното ни министерство Иван Кондов пред Bulgaria ON AIR.

Най-късно до сряда устройствата ще са пристигнали в консулските ни представителства, а у нас към този момент стартира образованието за видеозаснемането на преброяването на гласовете.

Седмица преди парламентарните избори, " Информационно обслужване " разгласява обучителен видеоклип за членовете на СИК за това по какъв начин да боравят с мобилните устройства за видеозаснемане.

" За да стартира излъчването, се натиска бутона " Сканирай QR код ". Сканирате като го задържате за миг пред камерата на устройството. Излъчването онлайн и записът стартират автоматизирано ", се споделя във видеото.

При проблеми с работата на телефоните на 2 април към Министерството на електронното ръководство ще работи входящ прът център. Той ще дава спомагателна информация и ще дава отговор за разрешаване на механически проблеми и поддръжката на устройствата, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР