Стопкадър България Он ЕърНапрежение на летището в столицата.Хиляди тръгват на

...
Стопкадър България Он ЕърНапрежение на летището в столицата.Хиляди тръгват на
Коментари Харесай

Закъсняват полети на летище София

Стопкадър " България Он Еър "

Напрежение на летището в столицата.

Хиляди потеглят на път преди празниците. Министерството на външните работи предизвести българите да лимитират пътуванията със аероплан към Англия поради идни стачки. Очакванията са за проблеми и опашки и на други летища, като прогнозите са да се повтори обстановката от лятото, написа bgonair.bg. 

На летище София има в действителност доста хора. За последния час е имало идващи от Дъблин, Лондон, Цюрих, Милано, съгласно които ситуацията на летищата е умерено, макар че има доста хора. Обичайно по Коледа и Нова година стотици хиляди потеглят на път към дома, с цел да прекарат празниците с околните си хора.

" Закъсня самолетът с 20 минути, само че не е сериозно. На летището беше извънредно. Половината летище беше в хора, легнали по земята. Другата половина беше затворена и не пускаха никого там ", показа младо момче.

" Имаше доста хора, полетът мисля, че нямаше забавяне ", сподели различен мъж на летището.

" Нямаше забавяне, дори доста хубаво си пътувахме ", означи жена.

Усеща се към този момент напрежение по летищата изключително във Франкфурт, където бяха съкратени много чиновници и това докара до големи закъснения на полетите. Очаква се и в Лондон да се стигне до напрежение, отменяне на полети или огромни забавяния особено в интервала 23-26 декември и 28-31 декември точно поради идните протестни дейности.

" Понякога самолетните компании не се провеждат доста добре и човек вместо да спи на земята, може самичък да си откри хотел, да си го заплати и по-късно да изпрати фактурата на самолетната компания. Тя е длъжна да му я осребри, тъй като от време на време хората просто чакат до последно самолетната компания да направи нещо и най-после спят на земята ", съобщи Богомил Николов от " Активни консуматори ".

От посолството ни в Лондон предизвестяват хората, които пътуват от и до Англия, авансово да се срещнат с настоящата информация от своите превозвачи по отношение на възможните закъснения или анулация на полетите. Очаква се стачката там да засегне в най-голяма степен паспортните инспекции на летищата Хийтроу, Гетуик, Манчестър Глазгоу, Бирмингам, както и пристанищата, и пътната организация, координирано със стачки на чиновниците на железопътния превоз през този интервал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР