Стопкадър България Он ЕърБивш служебен премиер каза каква коалиция ще

...
Стопкадър България Он ЕърБивш служебен премиер каза каква коалиция ще
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: ГЕРБ-СДС ще направи коалиция с БСП и ДПС

Стопкадър " България Он Еър "

Бивш длъжностен министър председател сподели каква коалиция ще бъде формирана, с цел да се излъчи постоянен кабинет.

Тези избори не доведоха до нищо изключително - патова обстановка. Две политически сили с съвсем изравнени благоприятни условия, само че въпреки всичко и превесът на ГЕРБ не е напълно за занемаряване. Доброто при тях е, че те са склонни на коалиция с съвсем всичк. Това съобщи някогашният длъжностен министър председател и някогашен ръководител на Народно събрание проф. Огнян Герджиков в студиото на Bulgaria ON AIR.

По думите му отливът на гласоподаватели по отношение на " Продължаваме промяната " е поради това, че не са оправдали огромните очаквания, с които са били посрещнати първоначално.

" Самият аз, когато те се появиха, признавам си, споделих: " Ето, едни интелигентни, младежи, ще внесат нещо ново и свежо ". Но последователно този възторг се спихна. Смятам, че ГЕРБ-СДС ще съумеят да създадат коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, това ми се коства реалистично. Не че това ще бъде кабинет, който ще изкара цялостен мандат, само че въпреки всичко ще бъде едно начало и нека да бъде най-малко до локалните избори ", изрази вяра някогашният ръководител на Народно събрание, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР