Стопанинът на хижа Лескова в Стара планина твърди, че е

...
Стопанинът на хижа Лескова в Стара планина твърди, че е
Коментари Харесай

Хижар от Своге: Над 20 пияни младежи ме нападнаха и биха с камъни и тояги, полицията не се отзова

Стопанинът на хижа " Лескова " в Стара планина твърди, че е бил грубо пребит и ограбен преди дни. Инцидентът е станал в деня на вота - 2 октомври. В момента той е настанен в болница Пирогов, а побоят и грабежът се проверяват.

„ Окол 15:30 получих позвъняване от татко ми, че има навлезли 4 джипа в частния ни парцел и към 20 души. Те бяха предизвестени да изоставен, само че бяха в огражденията. Нападнаха мен и татко ми. След привършване на случката видяхме, че липса резачката, зарядна станция, откраднаха ми телефона, до момента в който ги заснемах, както и въздушна метла “, разяснява пред bTV Калин Младенов, притежател на хижата.

Хижата преди е била с друга благосъстоятелност, само че не е функционирала. Според него се е употребила от разнообразни групи за събирания.

„ Хората са от Ботевград. Искали са да се съберат, с цел да честват рожден ден. Заварих над 20 пияни младежи сред 20 и 30-годишни. Бях атакуван с камъни, тухли, тояги. Казваха ни – „ какви сме ние, софиянци, да навлизаме в тяхната гора и планина “, споделя Младенов.

Другото притеснително в тази ситуация е, че е подаден сигнал към Министерство на вътрешните работи, само че полицията не се отзовава, а оправданието е провеждането на изборите.

„ Ако имаше реакция на полицията, причинителите щяха да бъдат хванати, защото има единствено веднъж за слизане “, уточни притежателят на хижата.

От Министерство на вътрешните работи прецизираха за БНР, че причинителите са открити и с тях се работи. Сигналът за нападението е подаден в полицията към 15:00 часа следобяд в изборния ден. Става дума за нахлуване, побой и щета на имущество в постройката на хижата. В момента служители на реда от Своге и Ботевград работят по случая.
https://www.facebook.com/LeskovaHut/photos/a.108918108033742/420503130208570/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР