Стопанинът на хижа Лескова в Стара планина беше жестоко пребит

...
Стопанинът на хижа Лескова в Стара планина беше жестоко пребит
Коментари Харесай

Пребиха и ограбиха хижар в Стара планина

Стопанинът на хижа " Лескова " в Стара планина беше грубо пребит и ограбен преди дни. Инцидентът е станал в деня на вота - 2 октомври. В момента той е настанен в болница Пирогов, а побоят и грабежът се проверяват.

„ Окол 15:30 получих позвъняване от татко ми, че има навлезли 4 джипа в частния ни парцел и към 20 души. Те бяха предизвестени да изоставен, само че бяха в огражденията. Нападнаха мен и татко ми. След привършване на случката видяхме, че липса резачката, зарядна станция, откраднаха ми телефона, до момента в който ги заснемах, както и въздушна метла “, разяснява пред bTV Калин Младенов, притежател на хижата.

Хижата преди е била с друга благосъстоятелност, само че не е функционирала. Според него се е употребила от разнообразни групи за събирания.

„ Хората са от Ботевград. Искали са да се съберат, с цел да честват рожден ден. Заварих над 20 пияни младежи сред 20 и 30-годишни. Бях атакуван с камъни, тухли, тояги. Казваха ни – „ какви сме ние, софиянци, да навлизаме в тяхната гора и планина “, споделя Младенов.

Другото притеснително в тази ситуация е, че е подаден сигнал към Министерство на вътрешните работи, само че полицията не се отзовава, а оправданието е провеждането на изборите.

„ Ако имаше реакция на полицията, причинителите щяха да бъдат хванати, защото има единствено веднъж за слизане “, уточни притежателят на хижата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР