стоп кадър: ЮтюбКандидатката за президент на САЩ от Демократическа партия

...
стоп кадър: ЮтюбКандидатката за президент на САЩ от Демократическа партия
Коментари Харесай

Харис: Тръмп омерзява функцията на президент на САЩ

стоп кадър: Ютюб

Кандидатката за президент на Съединени американски щати от Демократическа партия Камала Харис съобщи, че нейният конкурент Доналд Тръмп омерзява функционалността на президент на Съединени американски щати, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Този коментар Харис направи по време на изявление за телевизия Ем Ес Ен Би Си. Изказването пристигна, откакто по време на избирателен протест предния ден Тръмп я назова „ гадна вицепрезидентка “.

" Президентът на Съединени американски щати би трябвало да дефинира стандарта, освен за нашата нация, само че и за ролята, която играе нашата нация в света “, сподели Харис. „ Поведението на моя конкурент, който е и някогашен президент на Съединени американски щати, омерзява президентската служба “, добави тя.

" Когато човек съставлява Съединени американски щати, то той влиза в залите по света вс един подобаващ престиж  и легитимност, с цел да приказва за значимостта на демокрацията и на правовата страна “, позчерта Харидс.

В събота Тръмп назова още Харис най-лошата вицепрезидентка на Съединени американски щати, сподели й, че е уволнена и че би трябвало да се разкара, напомня Франс прес.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР