Столицата на Обединените арабски емирства Дубай ще приеме Ботев Пловдив

...
Столицата на Обединените арабски емирства Дубай ще приеме Ботев Пловдив
Коментари Харесай

Ботев ще е съсед с носителя на Лига Европа в Дубай

Столицата на Обединените арабски емирства Дубай ще одобри Ботев Пловдив и още 20 футболни тима на лагера през януари. Сред тях е и отборът на Левски (2 януари - 1 февруари) който от през днешния ден е в столицата на ОАЕ. Канарчетата пък ще дойдат там на 15 януари и ще се приготвят в продължение на две седмици.

В арабската страна ще тренира и носителят на Лига Европа Айнтрахт Франкфурт. Това е може би най-именитият отбор, който ще се готви в страната. Тимът на Оливер Гласнер ще се изправи против Лех Познан на 13 януари.

Поляците ще са в ОАЕ сред 4 и 14 януари. Те ще упражняват на „ Jebel Ali Resort “, където ще се приготвя и Левски. На същата база ще се готвят още Спартак Москва (12 януари – 12 февруари), Рига (11-28 януари), Урал и Урату от Армения.

Зимен лагер в Дубай ще има и различен от съветските грандове – Зенит. Отборът от Санкт Петербург ще бъде в арабската страна от 12 януари до 11 февруари. Локомотив Москва и малайзийският Джахор Дарул Таазим.

Интересно е, че в ОАЕ ще има подготвителен лагер и крикет тим. Става въпрос за Дизърт Випърс от Индия. Те ще се приготвят сред 2 и 12 февруари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР