Столичното РЗИ връчи акт на изпълнителния директор на Локомотив София

...
Столичното РЗИ връчи акт на изпълнителния директор на Локомотив София
Коментари Харесай

Глобиха и "Локо" Сф за неспазване на COVID мерките

Столичното РЗИ връчи акт на изпълнителния шеф на " Локомотив " София за неспазване на противоепидемичните ограничения по време на срещата със " Славия " в понеделник.

Глобата ще бъде сред 500 и 2 000 лева

СРЗИ е изпратила напомнителни писма за съблюдаване на ограниченията до " Левски " и " Лудогорец ", чиято среща от Първа лига е в неделя (3 октомври).

Срещата сред двата столични отбора ще се запомни с пердах сред двете агитки. Привържениците на " Славия " възпламениха " покорен " шал на противника. Феновете на " железничарите " отидоха при разграничителната ограда сред секторите " А " и " Г " и последва замяна на удари, като летяха и предмети, в това число кошче за отпадък.

Снимка: Lap.bg

Полицията се намеси и приключи мелето, въпреки че в началото срещна компликации с потушаването на пристрастеностите и основният арбитър Драгомир Драганов спря дуела за малко.

Здравните управляващи връчиха преди няколко дни и акт на ЦСКА за неспазването на разписанията в дербито против " Левски ".

Според настоящите ограничения е възможно заемането на до 30% от потенциала на стадиона, а феновете би трябвало да са през две седалки и да носят маски

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР